3.12.2020. 12:12
0
Šefik Džaferović se neće kandidovati na izborima za dvije godine, Predsjedništvo BiH vjerovatno opet "napada" Bakir Izetbegović
Član Predsjedništva BiH, Šefik Džaferović, potvrdio je na N1 televiziji kako neće biti kandidat SDA za člana Predsjedništva BiH na izborima 2022. godine.

Piše: Haris Ahbabović

On je rekao da se neće kandidovati ni za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, a ni za bilo koju drugu funkciju na koju se dolazi putem direktnih izbora.

Istakao je da je za njega logično da kandidat za člana Predsjedništva BiH bude predsjednik SDA Bakir Izetbegović, koji je već u dva mandata ranije bio bošnjački član Predsjedništva.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.