22.12.2020. 12:29
0
Mektić brutalno odgovorio Stevandiću, pa najavio šta će Putin uraditi Dodiku
Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić gotovo svakodnevno na društvenim mrežama komentariše aktuelne događaje.

Tako je prvo odgovorio lideru Ujedinjene Srpske Nenadu Stevandiću nakon što je on očajnički branio Milorada Dodika.

"Uspio si ga opravdati, nema šta. Posebno svojim kredibilitetom. Dok sav svijet na jednu, ti u drugu stranu. Vidi se da ti je kriminal blizak", napisao je Mektić na Twitteru.

Mektić je potom odgovorio zabrinutim građanima na pitanje zašto Srbi nisu konstitutivni u Hercegovini.

"To pitaj Milorada Dodika, jer je koalicioni partner Dragana Čovića, koji to stalno osporava. I ne samo u Mostaru, već u svim kantonima s hrvatskom većinom", poručio je, prenosi Oslobođenje.

Onda je na red došao Milorad Dodik.



(Admir Oručević)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.