22.12.2020. 20:04
0
Hoće li se ovo dopasti SDA: Željko Komšić poručio "Nemam ništa protiv da Irma Baralija bude gradonačelnica Mostara!"
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider Demokratske fronte (DF) Željko Komšić kazao je danas u intervjuu za O Kanal da nema ništa protiv da Irma Baralija iz Bh. bloka bude gradonačelnica Mostara.

- Vi znate da je Koalicija za Mostar podržavala doktora Zlatka Guzina, međutim pojavile su se neke informacije, još uvijek na nivou glasina, jer ne znam da je bilo ko uputio zvaničan prijedlog ili da se krenulo u zvanične razgovore, a to je da Irma Baralija bude kandidat za gradonačelnicu - kazao je Komšić.

Dodaje da lično nema ništa protiv toga ko će to na kraju biti iako su kao stranka podržavali doktora Guzina, sada Komšić kaže da nema ništa protiv da to bude i Baralija ako će to donijeti neku promjenu u Mostaru.

- To zavisi od volje jedne, druge ili treće strane da se na taj način pristupi problemu - zaključio je Komšić u intervjuu koji će biti večeras emitiran na O Kanalu.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.