29.12.2020. 11:10
0
Ko je za Zadrugu, a ko za Farmu: Replike Konakovića i Zahiragića
V.d. ministrice zdravstva Jasna Agić kazala je da Zavod zdravstvenog osiguranja nije Vladi KS dostavio finansijski plan za 2021. godinu u toku rasprave o usvajanju odluke o privremenom finansiranju Zavoda zdravstvenog osiguranja KS.

Elmedin Konaković (NIP) kazao je da je bila obaveza menadžmenta i upravljačkih struktura Zavoda da pripremi plan, a to nije učinjeno. 

„Neke se stvari se ne mogu sakriti. Nemamo finansijski plan jer UO nije radio svoj posao, zato što direktor nije uradio svoj posao. Vrijeme je korone, a nemamo plan o kojem smo mogli raspravljati“, kazao je Konaković. 

Zastupnik SDA Haris Zahiragić je kazao da je Konaković reality zvijezda i da je estradizirao politiku, te je zatražio da ga više ne vrijeđa jer će mu odgovoriti svaki put. Konaković je ranije kazao da je Zahiragić uveo u Skupštinu KS koncept Zadruge ili Farme, a Zahiragić mu je odgovorio da je "on učestvovao u seriji Seks i selo". 

Konaković je nastavio izlaganje, ističući da od svojih 10 minuta koliko imaju pravo dvije minute pokloniti Zahiragiću. Nastavljena je konverzacija preko diskusije i replika između Zahiragića i Konakovića. 



(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.