13.1.2021. 13:13
3
"Pozvali smo ih jer smo znali da neće, htjeli smo da ogolimo tu lažnu sliku lažnih zaštitnika. U Mostaru sve miriše na dogovor starih znalaca"
Lider Naroda i Pravde, Elmedin Konaković komentarisao je putem facebooka aktuelnu političku situaciju u Bosni i Hercegovini, pa između ostalog i Vijeće ministara, ali i izbore u Mostaru.
Konaković tvrdi da je SDA odbranila Vijeće ministara koje u historiji Bosne i Hercegovine nikada nije bilo lošije.

"Trpili smo različite napade od ljudi koji su grčevito branili postojeći sistem od promjena. 
Nazivali su nas različitim imenima, pogrdnim, a glavna oštrica napada na NiP bila je teza kako pogodujemo HDZ-u i SNSD-u jer k’o biva to visestranačje slabi uticaj probosanskih snaga. 

SDA je odbranila Vijeće ministara koje u historiji BiH nikad nije bilo lošije. 
Vijeće ministara u kojem te “zdrave snage” imaju 2 i 1/3 ministara, u kojem Dodik i Čović imaju apsolutnu dominaciju.  Spasili su danas Tegeltiju i Dodika.  U Stocu je HDZ preglasao SDA i izabrao predsjedavajućeg vijeća, Hrvata.  U Mostaru sve miriše na dogovor starih znalaca. 

Pozvali smo javno SDA da napravimo većine u Travniku, Novom Travniku i Jajcu bez HDZ-a, neće to SDA. Pozvali smo jer znamo da neće. Htjeli smo samo da ogolimo tu lažnu sliku lažnih zaštitnika. 
Necemo imati te većine, a zadrzat ćemo pozicije na čelu KCUS, OSA-e i još neke. Vitalne nacionalne interese. Vaše. 

Za naše se mi borimo, ta je nova borba počela snažno. 
Brzo će i u sve domove na višim nivoima" - napisao je Konaković 

(Mirza Malović)
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.