27.2.2021. 15:09
0
Nema više A-SDA i NBL-a, ujedinili se u Narodni evropski savez
U Sarajevu je održana osnivačka skupština Narodnog evropskog saveza.
Kako je ranije već najavljeno, Nermin Ogrešević izabran je za predsjednika, a Ibrahim Hadžibajrić za njegovog zamjenika.

“Stranački organi su konstituirani, ali nisus vi izabrani, ostavili smo prostora za optiranje novih lica, kako stranka bude rasla”, rekao je u obraćanju novinarima Hadžibajrić.

On je istakao da je “napravljen politički iskorak”.

“Nadam se da će ovo biti primjer za ostale, da krenu našim stopama. Ostajemo otvoreni za nova pristupanja. Nove političke snage. Trebamo se ukrupnjavati, a ne djeliti”, poručio je Hadžibajrić

Istakao je da mu je posebno drago da su se “Sarajevo i Krajina, koja je prilično bila udaljena, i na ovaj način približavaju”.

(Patria)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.