1.3.2021. 11:51
0
PSBiH - Izetbegović učestvovao u svečanostima Dana nezavisnosti BiH
Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Bakir Izetbegović u izjavi novinarima čestitao je svim građanima 1. mart - Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine i zaželio im svako dobro, uvjeren da će se 'taj praznik obilježavati svake godine, sve bolje'.
- Normalne stvari će da prevladaju. Normalno je voljeti ime države u kojoj ste rođeni, voljeti državu u kojoj ste rođeni, cijeniti komšiju pored kojeg živite, sa kojim ste odrasli. Nije normalno imati probleme sa komšijama, sa imenom vlastite države. To su normalne civilizacijske vrijednosti, to mora pobijediti - naglasio je Izetbegović.

Bosna i Hercegovina danas obilježava 29 godina odkad su građani na referendumu odlučili da žele živjeti u nezavisnoj državi. Rezultati referenduma omogućili su i međunarodno priznanje Bosne i Hercegovine, kao nezavisne države.

(FENA)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.