3.3.2021. 14:39
0
Mektić o Dodiku i helikopteru: Čega se pametan stidi time se budala hvali
Fotografija predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika na kojoj je pored helikoptera, koja je nastala jučer na sarajevskom aerodromu, i dalje izaziva pažnju i komentare na društvenim mrežama.

Očekivano, državni zastupnik Dragan Mektić nije propustio ovakav "zicer" kojeg mu je "baja iz Laktaša" namjestio, uz "malu pomoć" sina Igora koji je fotografiju objavio na društvenim mrežama.


Dodikov sin objavio sliku oca, Twitter preplavljen urnebesnim komentarima: "Lijep ko ikona","Baja", "Horejšio Dodik"..."Čist kriminal"

- Dok polovina evropskih lidera na posao ide biciklom, privatnim vozilima ili javnim prevozom ovaj naš nas j..e u zdrav mozak. Čega se pametan stidi time se budala hvali, napisao je Mektić na Twitteru.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.