4.3.2021. 12:20
0
U Mostaru preminule dvije osobe od korone, mlađa osoba imala 59 godina
U Klinici za infektivne bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar od posljedica covida-19 preminule su dvije osobe, a u posljednja 24 sata u Hercegovačko-neretvanskoj županiji (HNŽ) registrirano je 120 pozitivnih na koronavirus.

Preminuli su muškarac iz Mostara rođen 1962. godine i muškarac iz Jablanice rođen 1952. godine. 

Na bolničkom liječenju trenutno su 33 bolesnika, od kojih je četvero na invazivnoj i jedno na neinvazivnoj mehaničkoj ventilaciji, a ostali su klinički stabilno. Tijekom posljednja 24 sata hospitalizirano je šestero, a otpušteno je četvero pacijenata.

U Zavodu za mikrobiologiju i molekularnu dijagnostiku SKB-a testirana su 542 uzorka. U Hercegovačko-neretvanskoj županiji pozitivnih je 120 i to: 95 iz Mostara, 13 iz Konjica, po dvoje iz Jablanice i Stoca, te osmero iz Čapljine.

Županijski i općinski sanitarni inspektori izdali su jučer 101 rješenje o samoizoliranju i izoliranju, a na snazi je 713 rješenja. Ukupno je izdano 25627 rješenja, navodi se u Informaciji Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ-a.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.