13.3.2021. 10:08
2
"Sebija Izetbegović se pet godina iživljava na zdravstvenom sistemu KS i mi to trpimo. To se više ne može trpiti!"
Novi ministar zdravstva u Vladi KS, Haris Vranić, kritikovao je, u izjavi za Dnevni Avaz, rad i djelovanje Sebije Izetbegović, direktorice KCUS-a.

Piše: H. Ahbabović

"Cijeli krizu je ona vodila, deset mjeseci i evo dokle nas je dovela. Pet godina ona se iživljava na zdravstvenom sistemu Kantona Sarajevo i šire, i mi to trpimo. Međutim, više se to ne može trpiti. Od nje ništa novo nismo čuli. Salonski političari i medicinari? Za mene se zna ko sam i šta sam radio. Ja nikada ništa od politike nisam dobio, a ona je sve od politike dobila. Dakle, njeno prvo radno mjesto je bilo šefica Odjeljenja, pa je poslije toga magistrirala, doktorirala, pa postala direktorica disciplina", rekao je dr. Vranić za Avaz.

"Također, uvrede na račun doktora Drljevića, kojeg ona naziva penzionerom, čovjeka koji je prije šest mjeseci otišao u penziju, ona se nad njim non-stop „iživljava“, vrijeđajući ga da nema licencu. Prvo, da bi bio član Kriznog štaba, uopće ne treba imati licencu. U Krizni štab mogu ja zvati i čovjeka od 90 godina, jer je to savjetodavno tijelo", rekao je ministar.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.