14.3.2021. 15:15
0
Kod Drvara poginuo poznati privrednik Milan Babić
Općina Drvar donijela je u nedjelju odluku kojim se ponedjeljak, 15. mart, na području ove općine proglašava Danom žalosti.
Općina Drvar proglasila je u ponedjeljak Danom žalosti zbog smrti četrdesetosmogodišnjeg Milana Babića, istaknutog privrednika koji je zapošljavao više od stotinu povratničkih obitelji.

Općina Drvar donijela je u nedjelju odluku kojim se ponedjeljak, 15. marta, na području ove općine proglašava Danom žalosti zbog smrti 48-godišnjeg Milana Babića iz Drvara koji je poginuo u subotu u prometnoj nesreći.

Milan Babić poginuo na magistralnom putnom pravcu koji povezuje Drvar i Bosanski Petrovac, u mjestu Guvno pored Drvaram, oko 13,25 sati u sudaru s drugim vozilom, u kojem su još dvije osobe teže ozlijeđene.

Kako se saznaje u Općini Drvar, Babić je zapošljavao i hranio više od 100 povratničkih obitelji i odazivao se na svaku humanitarnu akciju.

Babić će biti sahranjen sutra.
 
 
(FENA)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.