21.3.2021. 14:50
1
Ministar zdravstva KS Haris Vranić: Hvala vam...
Vlada Kantona Sarajevo je bila primorana da donese nove mjere kako ne bismo došli u situaciju da zdravstveni radnici moraju odlučivati čiji život će spasiti.
Ministar zdravstva Kantona Sarajevo Haris Vranić zahvalio je svim građanima koji su ozbiljno shvatili opasnost od novog vala koronavirusa i koji svojim odgovornim ponašanjem u velikoj mjeri doprinose da "što brže savladamo ovu opaku bolest uz što manje izgubljenih života naših sugrađana", prenio je Avaz.

- Hvala vam i u ime svih zdravstvenih radnika koji se danonoćno bore da pruže neophodnu zdravstvenu pomoć svima koji je trebaju. Vlada Kantona Sarajevo je bila primorana da donese nove mjere kako ne bismo došli u situaciju da zdravstveni radnici moraju odlučivati čiji život će spasiti, a čiji ne. Svjesni smo da su i građani ali i poduzetnici na rubu snaga i strpljenja i da se mnogi bore za egzistenciju. Potpuno ih razumijemo i upravo zbog toga je Vlada KS predložila hitno usvajanje Zakona o ublažavanju negativnih ekonomskih posljedica i uštedama u KS - napisao je Vranić na Facebooku.


(Mirza Kadić)
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.