29.3.2021. 17:08
3
Faruk Kapidžić o Abdulahu Skaki: Prvo slovo prezimena mu je višak
Faruk Kapidžić, predsjedavajući Komisije za očuvanje nacionalnih spomenika BiH i i donedavni ministar prostornog uređenja , građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo, prokomentirao je na društvenim mrežama gostovanje Abdulaha Skaka na Face TV.

- Izjava „glavnog genetičara“ Stranke demokratske akcije da on ne može izaći iz stranke jer je po genetskom zapisu on zapravo stranka onda ta stranka mora biti svjesna da mnogi sposobni, moralni, obrazovani, kompetentni i stručni ljudi bi vjerovatno i ušli u stranku da aktivno pomognu u izgradnji boljeg društva ali ne žele da ulaze u dotičnog. Po svemu sudeći prvo slovo prezimena mu je višak. S poštovanjem - napisao je Kapidžić. 

(H. Ahbabović)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.