5.4.2021. 13:57
0
Najavljen nastavak saradnje KS i Fondacije 'Maarif' u oblasti obrazovanja
Predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo Elvedin Okerić ugostio je danas delegaciju turske fondacije "Maarif“, koju je predvodio član izvršne uprave ove fondacije Mahmut M. Ödzil.

Fondacija "Maarif“ već tri godine djeluje u Kantonu Sarajevo i daje svoj doprinos cjelokupnom obrazovnom sistemu Kantona Sarajevo.

Predsjedavajući Okerić je zahvalio predstavnicima Fondacije i Ödzilu na stipendiranju učenika u Bosni i Hercegovini.

- Saradnja Kantona Sarajevo i resornih ministarstava obrazovanja sa ovom fondacijom se i dalje nastavlja - poručio je Okerić nakon današnjeg sastanka.

Iz Fondacije "Maarif“ iskazali su zadovoljstvo što Kanton Sarajevo prepoznaje njihov doprinos.

- I danas smo potvrdili svoje opredjeljenje za unapređenje saradnje sa Kantonom Sarajevo u oblasti obrazovanja - naglasio je član uprave Fondacije “Maarif” Ödzil, saopćeno je iz Službe za protokol i press KS.

(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.