5.4.2021. 21:24
1
"Potvrdili su da ti respiratori postoje i da su ih uključivali. Ne znam da li se Sebija uplašila, ali je sigurno da je shvatila ozbiljnost situacije"
Ministar zdravstva u Vladi KS, Haris Vranić, govorio je večeras za "Politbiro" Bakira Hadžiomerovića.

Piše: H. Ahbabović

Haris Vranić se osvrnuo na današnji sastanak sa Sebijom Izetbegović.

"Bilo je povišenih tonova. Iznijeli su svoje stvari, mi smo tražili nekoliko podataka i navodima iz pisma. U javnosti su se pojavila dva pisma. Izetbegović je rekla da prvo pismo nikada nije kod njih došlo i da nije protokolisano. Sebija Izetbegović tvrdi da to drugo pismo nije nikada stiglo do nje", rekao je Vranić.

"Ne znam da li se Sebija uplašila, ali je sigurno da je shvatila ozbiljnost situacije. Normalan čovjek mora da reaguje sa strahom, zbog posljedica. Nijedan navod iz tog pisma nije pobijen na ovom sastanku. Potvrdili su da ti respiratori postoje i da su ih uključivali. Negirali su da je bilo ko umro na tom respiratoru. Rekli su da je 15 sklonjeno, a da je 15 respiratora i dalje u upotrebi", rekao je večeras Vranić.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.