6.4.2021. 8:46
0
Skaka o 6. aprilu: Sarajevo je nesalomljivog duha i sigurno će ostati takvo
Brojne delegacije danas su položile cvijeće na spomen-obilježje Vječna vatra povodom 6. aprila Dana Grada Sarajeva i dan kada je Sarajevo oslobođeno od okupatora 1945. godine.

Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka čestitao je građanima Sarajeva 6. april. 

"Ono što mi je žao jeste da ga i prošle i ove odine dočekujemo u okolnostima pandemije koronavirusa. Administracija koju sam vodio je uspjela da napravi od 6. aprila ono što on zaslužuje. Imali smo niz aktivnosti, od zajedničke kafe s građanima do otvaranja Trebevićke žičare. Vjerujem da dolaze puno bolji dani i vjerujem da će se veliki događaji nastaviti u Sarajevu.

Grad Sarajevo je više puta bivao napadan, branjen i odbranjen i nesalomljivog duha i sigurno će ostati takav", kazao je Skaka. 


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.