7.4.2021. 15:38
0
Od posljedica koronavirusa preminuo Suad Tupković, nastavnik tjelesnog odgoja iz Vogošće
Od posljedica koronavirusa preminuo je Suad Tupković nastavnik tjelesnog i zdravstvenog odgoja i bivši direktor OŠ "Izet Šabić" u Hotonju, općina Vogošća.

Suad Tupković preminuo je u 49. godini.

- Nažalost, još jedno ogromno i neprijatno iznenađenje za sve nas u obrazovanju je tužna vijest o iznenadnoj smrti našeg kolege, Suada Tupkovića. Sa velikim žaljenjem, tugom i nevjericom smo primili i ovu tužnu vijest da se još jedan mladi život ugasio i da našeg kolege Suada više nema među nama - stoji u saučešću Sindikata osnovnog obrazovanja i odgoja Kantona Sarajevo upićeno Upravi škole u Hotonju. 

Saučešće Sindikata


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.