10.4.2021. 10:02
0
Divna vijest - doktor Sanjin Deković uspješno prebolovao koronavirus: Bilo je strašno...
Divnu vijest saopćio je doktor Sanjin Deković na svom Facebook profilu. Nakon teške borbe sa koronavirusom uspješno se oporavlja, a na radost svih otpušten je sa bolničkog liječenja.

Kako je istakao borba je bila strašna, ali ipak 2. aprila se vratio kući.

Emotivno je zahvalio svojoj supruzi za nesebičnu podršku, ljubav i pažnju koju mu je pružala u životnoj borbi. 

"Hvala Selma Kadić Deković! Mojoj predivnoj supruzi, heroini, koja je i sama prebolovala Koronu...Za mjesec najtežih dana u našem braku tokom borbe sa Covidom 19, za sve sate strepnje, za podršku iz minuta u minut, za najljepšu ljubavnu energiju, za stres u očekivanju informacija o meni,za besane noći u vrijeme naše najduže razdvojenosti dosada.. Za svu snagu koju je imala da izdrži u trenucima kada je izgledalo da će možda put u Vozu Života morati nastaviti sama.. Bilo je strašno, ali ipak 2. aprila anno domini 2021 je dočekala moj izlazak.. Ono što nažalost u borbi sa Koronom mnogi parovi i supružnici nisu, zbog čega smo duboko i iskreno tužni... VTNNSC. Volim Te Najviše Na Svijetu Cijelom! Volim te do kuće nebove! Beskrajno!", napisao je Deković na svom Facebook profilu. 

VTNNSC! HVALA SELMA KADIĆ DEKOVIĆ! Mojoj predivnoj supruzi, heroini, koja je i sama prebolovala Koronu... Za mjesec...

Posted by Sanjin Dekovic on Petak, 9. April 2021.



Deković je zahvalio i timu doktora i medicinskim sestrama i tehničarima, kompletnom osoblju C3 intenzivne njege za spašen život, njegu i sve ono što su uradili za njega.

"Uz stalni prenos pozitivne energije i ohrabrenja tokom mjesec dana žestoke borbe sa Covidom, kako bih nastavio svoj put u Vozu Života", napisao je Deković.


HVALA C3 INTENZIVNA NJEGA KCUS! Od srca hvala svim doktoricama i doktorima, medicinskim sestrama i tehnicarima,...

Posted by Sanjin Dekovic on Petak, 9. April 2021.


(Ajdin Balićevac)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.