12.4.2021. 14:58
0
U Bijeljini nestao Nihad Danović: Mole se građani da pomognu u njegovom pronalasku
Policijska uprava Bijeljina poziva građane ukoliko primjete lice sa fotografije, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se lice što prije pronašlo, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona ''122'', saopćeno je iz MUP-a RS.

Naime, Policijskoj stanici Bijeljina, od strane njegovog brata prijavljen je nestanak Nihada Danovića, rođenog 12.01.1968. godine u Bijeljini, nastanjenog u ulici Vojvode Petra Bojovića u Bijeljini.

- Prema izjavi prijavitelja radi se o licu koje je evidentirano u Centru za mentalno zdravlje, liječen je u bolnici Jakeš. Nihad Danović je visine oko 180 centimetara, mršavije građe, plavih očiju, sijede kose i brade. Posljednji put je viđen u jakni svijetlo smeđe boje, džemperu sive boje i u cipelama smeđe boje-naveode iz policije.

Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo.

Potraga
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.