14.4.2021. 22:10
2
"Pomalo sam razočaran što nas, bošnjačke političare, mora da objedini reis da bi napravili jednu izjavu"
FOTO: TV Hayat
Prvi čovjek SDA, Bakir Izetbegović, gostovao je na TV Hayat u okviru ramazanskog programa ove TV kuće.

Piše: H. Ahbabović

"Uticaj naše kulture koja je nastajala postupno kroz vijekove  jači nego što su ljudi toga svjesni. Nekom prilikom sam pročitao u knjizi mog oca da i kada sunce zađe, još uvijek je toplo. Dakle, ta kultura koja se bazira na vjeri u jednog Boga i na onome šta je On naredio, šta zabranio, koja je kroz vrijeme nastala kao amalgan između naše i hrištanske kulture, pa i paganski uticaj koji smo tu zatekli kao muslimani, je onaj bolji dio nas. Sasvim sigurno mi to volimo i želimo da sačuvamo", rekao je šef SDA za TV Hayat.

"Pomalo sam razočaran što nas, bošnjačke političare, mora da objedini reis da bi napravili jednu izjavu kako ćemo snažnije pomagati Bošnjake i Hrvate u RS, i kako ćemo se obavezati da ćemo u budžete koji slijede unijeti potrebna sredstava", rekao je Izetbegović.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.