19.4.2021. 14:22
1
Stižu Aleksandar Vučić i Ana Brnabić
U okviru posjete Republici Srpskoj, predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću biće uručeno priznanje Ključ grada Banja Luke, koje mu je dodijelila Skupština Grada Banja Luka.
Delegacija Republike Srbije, predvođena predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, boravit će u četvrtak u posjeti entitetu Republika Srpska.

Kako je najavljeno iz Kabineta predsjednice entiteta Republika Srpska, tom prilikom bit će održana sjednica Vijeća za saradnju RS i Republike Srbije, koje prati implementaciju Sporazuma o specijalnim i paralelnim vezama entiteta i Srbije, na kome će biti analizirano ostvarenje dosadašnjih zajedičkih projekata i razmotreni planovi budućih projekata RS i Srbije, koji će se realizovati kroz ovaj sporazum, javlja N1.

Tokom posjete Republici Srpskoj predsjednik Vučić i premijerka Ana Brnabić sastat će se sa predsjednicom RS Željkom Cvijanović, premijerom RS Radovanom Viškovićem i predsjedavajućim Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom, najavljeno je.

U okviru posjete Republici Srpskoj, predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću biće uručeno priznanje Ključ grada Banja Luke, koje mu je dodijelila Skupština Grada Banja Luka.

(Mirza Kadić)
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.