19.4.2021. 19:04
0
SNSD ide u opoziciju u Prnjavoru, nova većina neće praviti banjalučki scenario
U Prnjavoru je došlo do formiranja nove skupštinske većine. Novu skupštinsku većinu čini 16 izabranih odbornika na čelu sa Klubom odbornika Srpske demokratske stranke sa 9 odbornika, Klub DNS-a sa tri odbornika te još četiri odbornika lokalnog parlamenta – kazao je Milan Petrović, predsjednik OO SDS Prnjavor i odbornik SDS u lokalnom parlamentu.

„Ova skupštinska većina nije rađena ni na kakvim  ucjenama i pritiscima već je isključivi cilj ove većine brži razvoj naše lokalne zajednice. Ona nije formirana da bi se zamijenila dva-tri odbornika u skupštinskom rukovodstvu već da bi radili projekte na koje će građani Prnjavora biti ponosni“ – kazao je Petrović. 

Projekti koje će nova većina pokrenuti, kaže Petrović, biće vodosnabijevanje ove lokalne sredine jer je sramota da mnoga naselja u Prnjavoru nemaju redovno vodosnabijevanje u 21. vijeku. 

„Ova većina, za razliku od većina na čelu sa SNSD-om u nekim drugim gradovima, biće kooperativna načelniku ali biće i predlagač mnogih stvari i siguran sam da će građani opštine Prnjavor to da prepoznaju. Posebno ističem da je većina stabilna bez ikakvih trzavica. SDS će podržati sve što je dobro za Prnjavor bez obzira ko je predlagač“ – pojasnio je Petrović.  

Petrović je kazao da će predsjednik Skupštine opštine Prnjavor biti Mirko Bukvić dok će potpredsjednik skupštine biti Milorad Kondić.

„Članovima nove većine u Prnjavoru poručujem da će Srpska demokratska stranka biti pouzdan partner. Građani ne treba da brinu jer će nova većina raditi isključivo u njihovom interesu. Talas promjena nastavlja se i u Prnjavoru pa tako danas SDS sa svojim partnerima PDP-om i DNS-om ima od Banja Luke do Bijeljine ili svog načelnika ili ima skupštinsku većinu“ – poručio je predsjednik SDS Mirko Šarović, koji je došao u Prnjavor kako bi podržao novu većinu u lokalnom parlamentu.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.