20.4.2021. 7:56
0
Zastupnik iz Brčko distrikta digao specijalce na noge: Treba ovdje baciti bombu da se riješi ovo sve
Abdulah Iljazović široj bh. javnosti postao je poznat na prošlogodišnjim lokalnim izborima, odnosno nakon što je na društvenim mrežama objavljeno da je bio optužen za dilanje droge. Svoje poštenje on je odlučio ilustrovati kroz komentar da je kod njega “gram bio gram”.

Specijalna policija čuva zgradu Doma kulture u kojoj se održavaju sjednice Skupštine Brčko distrikta BiH nakon izjave zastupnika Naroda i pravde Abdulaha Iljazovića da bi bacio bombu na sve one koji su sjedili na svečanoj sjednici tog zakonodavnog tijela.

Iljazović je upitan da kao nova osoba na političkoj sceni iznese svoje mišljenje o radu skupštine, Iljazović se osvrnuo na svečanu sjednicu brčanske vlade i skupštine, koja je održana povodom obilježavanja 21. godišnjice od osnivanja Distrikta, a prokomentarisao je riječima da mu je prva pomisao bila da bi "trebalo jednu bombu baciti".

"Kad sam prvi put bio na svečanoj sjednici, povodom 8. marta i kada sam ušao u Dom kulture, prvo što sam pomislio kad sam vidio sve one ljude, trebalo bi ovdje baciti jednu bombu, da se sve riješi ovo. To je bila moja prva pomisao. Zamislite kakvi su ljudi tamo", rekao je Iljazović u emisiji.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.