21.4.2021. 14:59
1
Puhalo otkrio kada ćemo "ratovati", pa napravio anketu: Pita li se šta narod - Za koga biste ratovali i bili spremni poginuti?
Non-paperi, prekrajanje granica, cijepanje BiH, mirni razlazi, zveckanje oružjem, hoće li ili neće biti rata... Upravo ovo su najaktuelnije teme koje okupiraju BiH i regiju u posljednjih nekoliko dana.

Dok mnogi smatraju da se ovim pričama skreće tema sa nabavki vakcina odnosno, maskira se nemar i neposobnost naših vlasti, dotle drugi strahuju od mogućnosti da će doći do novih nemira na Balkanu.

Lideri stranaka, naročito onih sa nacionalnim predznakom, poručuju da će hrabro stati uz svoje narode, a pita li se šta upravo taj narod? Srđan Puhalo, banjalučki psiholog odlučio je pitati ljude "za koga bi ratovali?"

-Za koga bista najradije ratovali i bili spremni poginuti, pitao je Puhalo, a ponuđeni odgovori su za Bakira Izetbegovića, Milorada Dodika, Dragana Čovića ili za nekog drugog.

U svojim ranijim objavama na Twitteru, vezanim za aktuelnu temu, Puhalo je poručio "da ćemo ratovati , kada 80% stanovništva bude vakcinisano", te "da nam rat nije potreban pored ovakve države".




(Admir Oručević)

 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.