21.4.2021. 15:34
0
Predstavnici SOS Dječijih sela BiH od danas na ulicama Sarajeva i u tržnim centrima
Predstavnike SOS Dječijih sela BiH od danas možete sresti na ulicama Sarajeva i u tržnim centrima u okviru novog projekta „Sreća je znati srcem dati“. Cilj projekta je olakšati svim sugrađanima način doniranja i to otvaranjem trajnog naloga na licu mjesta zajedno sa SOS predstavnicima.
SOS predstavnici će isključivo pružati podršku našim donatorima prilikom otvaranja trajnog naloga i neće primati novčane donacije. Možete ih prepoznati po istaknutoj akreditaciji, posebno kreiranom pultu i sloganu „Sreća je znati srcem dati“. Davanje srcem je upravo  suština projekta – pomoći djeci bez roditeljskog staranja, znati podijeliti dobrotu i sreću sa drugima. Uz SOS predstavnike doniranje je sada još jednostavnije, kroz razgovor i u par koraka možete učiniti veliko dobro djelo.“, kažu u SOS Dječijim sela BiH.

Iz SOS Dječijih sela BiH pozivaju sve sugrađane da kada vide njihove predstavnike, zastanu, porazgovaraju s njima i donesu humanu odluku da doniraju, jer samo uz kontinuiranu podršku donatora moguće je pružiti sve što je potrebno djeci i mladima koji odrastaju u SOS porodicama. 

Otvaranjem trajnog naloga donatori postaju Kumovi SOS porodica i na taj način mjesečno pomažu djeci bez roditeljskog staranja. Novcem koji Kumovi doniraju pokrivaju se troškovi odjeće, obuće, školskog pribora, vannastavnih aktivnosti.  

Sve dodatne informacije o projektu i načinu doniranja možete pronaći na web stranici SOS Dječijih sela BiH www.sos-ds.ba na kojoj možete pronaći imena SOS predstavnika i saznati na kojim lokacijama će biti tog dana.  
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.