1.5.2021. 9:01
1
"Da sam se ja pitao, Sebija Izetbegović nikada ne bi bila direktorica KCUS-a"
Načelnik Općine Novi Grad te v.d. predsjednika Stranke za BiH Semir Efendić, sinoć je na Face TV govorio o novoj funkciji u Stranci za BiH, ali i o nedavnim izjavama lider SDA Bakira Izetbegovića, te je otkrio i kada je razgovarao sa Harisom Silajdžićem.

Zanimljivo je bilo pitanje o tome da li bi, kada bi bio na poziciji u Vladi FBiH, smijenio direktoricu Kliničkog centra u Sarajevu, Sebiju Izetbegović.

"Da sam se ja pitao, ona nikada ne bi bila u ulozi direktorice“, rekao je Efendić, dodavši da je ne bi smijenio odmah, jer za sve postoji procedura.

Rekao je da bi tražio rješenje, drugu osobu, te da on nije stručnjak da analizira ovu situaciju.

(Ajdin Balićevac)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.