26.5.2021. 14:55
0
Konaković pitao Izetbegovića: Ko je nudio VIP ulaz za vakcinisanje?
Jedan korisnik je prokomentarisao da ima 72 godine, a da još nije pozvan na vakcinaciju, pa mu nije jasno kako su Izetbegovića ranije pozvali.
Nakon što je lider SDA Bakir Izetbegović danas poslije vakcinacije kazao da je postojala mogućnost i VIP ulaza u Zetru, ali da se ipak odlučio da stane u red sa građanima, reagovao je predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković.

Upitao ga je “ko je nudio VIP”?

“Pokušavamo ući u trag osobama koje nude VIP ulaz za vakcinisanje. Ako može mala pomoć”, napisao je Konaković na Twitteru i označio Izetbegovića, prenosi N1.

Podsjetimo, danas je Izetbegović vakcinisao Pfizer vakcinom. Čekao je u redu sa ostalim građanima. Izazvalo je to polemike na društvenim mrežama. Od toga da li je po godinama trebao biti pozvan na vakcinaciju do toga da nije nosio masku i držao distancu.

Jedan korisnik je prokomentarisao da ima 72 godine, a da još nije pozvan na vakcinaciju, pa mu nije jasno kako su Izetbegovića ranije pozvali.

Izetbegović je danas rekao da ga je pozitivno iznenadilo što je pozvan na vakcinaciju, dodavši da je zadovoljan organizacijom, te da nije čekao duže od 10 minuta.


(Mirza Kadić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.