18.6.2021. 21:24
0
Senad pitao Arijanu Memić ko zataškava istragu, ona mu odgovorila: Ima Bakir, ima raznih Bakira, ima Asima, ima vječitih studenata
Arijana Memić, sestra Dženana Memića, tokom gostovanja na Face TV, odgovarajući na pitanje novinara Senada Hadžifejzovića ko je sistem, ko su moćnici, grupa, opasni tipovi, ko istragu zataškava, kazala je da je jasno da to neko diriguje iz vrha države.

A znate li vi ko je to, upitao je Hadžifejzović, na šta je Arijana odgovorila:

- Znate kako kažu Senade, ima Bakir, ima raznih Bakira. Ima Asim, ima raznih Asima. Ima vječitih studenata, ima raznih studenata. Ne znam, saznat će se ako Bog da uskoro - odgovorila je Arijana Memić.

Cijelo gostovanje pogledajte u nastavku.



(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.