24.6.2021. 15:14
1
Grupa Pravda za Dženana objavila: Šta je Alisa Mutap putem Instagrama 2018. god. poručila Murizu Memiću
Alisa Mutap, bivša djevojka ubijenog Dženana Memić na svom Instagram profilu redovno je objavljivala postove koji su posvećeni Murizu Memiću.

Naime, danas je na Facebook grupi Pravda za Dženana objavljena fotografija na kojoj se potvrđuje da je Alisa Mutap Ramić u decembru 2018. godine prozivala Dženanovog oca, Muriza Memića.

Objavila je story na Instagramu profilu sa pjesmom “Pruži ruku pomirenja” te dodala Murize.

” Draga Arijana pošto pratim tvoj slučaj i sve što se dešava, a u inat pratim Alisu Mutap na Instagramu samo da vidim do koje granice ide. Evo ti screenshot jedan sa story-a”, navodi se u grupi Pravda za Dženana Memića.

Podsjećamo, prije samo nekoliko dana Sud BiH prihvatio je prijedlog Tužilaštva BiH i odredio jednomjesečni pritvor uhapšenoj Alisi Mutap, koja je u kobnoj noći bila zajedno sa ubijenim Dženanom Memićem.





(Admir Oručević)


 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.