28.6.2021. 15:37
0
Jusuf Nurkić u Visokom, najavio dolazak i Damiana Lillarda
FOTO: N1
Jusuf Nurkić, bh. košarkaš koji nastupa za Portland Trail Blazerse, stigao je u Visoko, gdje je posjetio dolinu Bosanske piramide Sunca.

Tamo ga je dočekao Semir Osmanagić, a Nurkić je stigao sa svojom vjerenicom Eminom Durić.

Kako N1, Nurkić je najavio dolazak Damiana Lillarda u Visoko, njegovog saigrača iz Blazersa, ujedno i jednog od najboljih igrača NBA lige.

Nurkićev dolazak sa vjerenicom izazvao je veliku pažnju građana, ali i medija.

Nurkić je član Portlanda od 2017. godine, a u play-offu ove sezone je eliminisan od Denvera. Također, neizvjesna je i njegova budućnost u ovom klubu – stoga je moguća i promjena sredine za bh. centra.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.