10.7.2021. 8:37
0
Velike kolone automobila i gužve u Sarajevu zbog sinoćnje utrke u centru grada
Utrka "Vienna Run4LifeStyle 10K Night Run" i "Heineken 0.0 5K Team Run" održana je večeras Sarajevu od Vijećnice do SCC-a sa više stotina učesnika.

Prvo mjesto u utrci 10 kilometara u muškoj kategoriji osvojio je Milan Mitrović iz Srbije, drugo Uroš Gutić, treće Alija Imamović.

Kada je u pitanju ženska kategorija, prvo mjesto zauzela je Olivera Jevtić, drugo Lucija Kimani, a treće Alma Hrnjić.

U kategoriji timova u utrci 5K najbolji su bili Spartanci (Gabriel Greenwich, Caleb Greenwich, Nadir Kusturica), drugo mjesto zauzela je ekipa Avalon (Jasmin Štitkovac, Adela Čomor i Jasmin Mehić), a treće AK Bosna (Berin Mušanović, Kosta Šumar i Džemal Jašarević).

Organizator utrke je NGO Marathon. 

(NAP)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.