21.7.2021. 17:31
0
"Zamolio bih sve prijatelje da mi sutra ne čestitaju rođendan. Sutra nije moj rođendan, već dan kada ću pokopati svoje drugove"
Bosanskohercegovačku javnost potresla je vijest o preranoj smrti trojice mladića iz Begovog Hana kod Žepča, koji su noć uoči Kurban-bajrama poginuli u saobraćajnoj nesreći.

Rodbina, prijatelji i komšije opraštaju se od Ajdina Tahića, Nermina Kamerića i Ajdina Grahića, a, kako kažu, pogađaju ih negativni komentari na društvenim mrežama upućenih na račun tragično stradalih momaka.

- Ni jedan od njih nije pio alkohol. Krvi bi dali, ako treba. Žao mi je, srce mi se cijepa. Nije bilo vrjednijih momaka u Begovom Hanu - rekao je kroz suze za portal "Avaza" Elvis Kadić, njihov prijatelj.

Kadić je objavio i status na svom Facebook profilu u kojem kaže da će, umjesto proslave svog rođendana, sutra pokopati svoje najbolje drugove.

- Zamolio bih sve prijatelje da mi sutra ne čestitaju rođendan. Sutra nije moj rođendan, već dan kada ću pokopati svoje drugove.

Dženaza će biti klanjana sutra u 16 sati, na poligonu Osnovne škole Begov Han, a proglašen je i Dan žalosti u Općini Žepče.

Tragedija
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.