24.7.2021. 7:50
1
Promotivni spot nakon Inzkove odluke - Dodik poručio: Ja sam spreman da se odvojimo već iduće sedmice, pa šta bude
Savez nezavisnih socijaldemokrata Milorada Dodik sinoć je na društvenim mrežama objavio video povodom odluke visokog predstavnika Valentina Inzka da zabrani negiranje genocida i veličanje zločina.

U videu Milorad Dodik, lider SNSD-a i predsjedavajući Predsjedništva BiH, drži govor, a prikazuju se razni kadrovi. Jedan od kadrova je i velika srpska zastava.

"Ja se bojim samo boga i da ne razočaram ovaj narod", govori Dodik. Među ostalim, kaže da negira genocid u Srebrenici.

"Republika Srpska će reći DOSTA! Odbacujemo nametnute zakone, ako nam u BiH ne daju da živimo kako želimo, mi svoj put znamo. SNSD se vodi voljom naroda, a volja naroda je jasna – Republika Srpska prije svega!”, piše na Twitteru uz video.

Video je objavljen i na YouTube kanalu SNSD-a.

“Ja pozivam čitavu RS da se okupi i brani. Ovo je ključni trenutak u kojem ćemo kao narod ili opstati s RS i svojim identitetima, ili ćemo kroz kratko vrijeme izgubiti šansu da postojimo na ovim prostorima”, govori Dodik u spotu.

(Ajdin Balićevac)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.