6.8.2021. 9:37
1
Sarajlije kasno sinoć dobile vodu, a iz ViK-a danas najavljuju nove aktivnosti i redukcije
Veliki broj sarajevskih naselja jučer je bio bez vode što je izazvalo ogorčenje građana. Kako su javili iz KJKP ViK, sinoć kasno iza ponoći, otklonjen je kvar.

- Izvršena je popravka kvara na novom cjevovodu DN 700 mm te se očekuje normalizacija u vodosnadbijevanju oko 01:00 u svim dijelovima grada u kojima je došlo do obustave pružanja naše usluge. Zahvaljujemo se građanima na razumijevanju - saopćili su iz ViK-a.

Međutim, jutros iz ViK-a najavljuju nove aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema.

- U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama: Enesa Herića, Prof. Dr. Ramiza Velića, Mehmed-paše Sokolovića, Kranjčevićeva, Vitkovac, Sakiba Nišića, Marka Marulića, Abdurahmana Muharemije, Velešići, Neumska, Mekote, Mekote, Nebočaj, Donja Jošanica i Džemala Bijedića.

Okončanje radova očekujemo u poslijepodnevnim satima – naveli su su iz ViK-a.

(H. Ahbabović)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.