19.8.2021. 19:55
0
Milovan: Tužit ću Salkića za klevetu i tražiti odštetu od 250.000 KM
Poduzetnik Viliam Milovan odbacio je otužbe koje je danas iznio smijenjeni direktor BH-Gasa Jasmin Salkić.

- Moja porodica i ja se bavimo biznisom više od 50 godina i imamo kompanije u pet evropskih država. Između ostalog i proizvodne pogone te nikada se za nas nisu vezivale sporne situacije niti afere - naveo je Milovan dodavši da je Salkićeva izjava nezamisliva, te da se radi o bezočnoj laži.

On je naveo da će putem svojih pravnih zastupnika zatražiti zaštitu svojih prava potražiti na sudu zbog kelevete.

- Zbog vrijeđanja moje časti i ugrožavanja poslovanja mojih kompanija te ću zahtijevati 250.000 KM odštete od gospodina Salkića- tvrdi Milovan.

Salkić je danas podnio ostavku na funkciju direktora BH-Gasa i iznio teške optužbe na račun federalnog ministra za energetiku i rudarstvo Nermina Džindića, premijera Fadila Novalića i njegovog savjetnika Gordana Čahtarevića, novog v. d. direktora Mihajla Krmpotića te Viliama Milovana.

Salkić je rekao da mu je nuđeno mito.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.