19.8.2021. 21:00
0
SDP-ov zastupnik u Skupštini KS: Osjećam stid ako je istina da se dio Vlade KS vakcinisao preko reda
Zastupnik SDP-a u Skupštini Kantona Sarajevo, Samir Suljević, oglasio se danas na svom Facebook profilu povodom informacija da su se pojedini članovi Vlade Kantona Sarajevo vakcinisali preko reda.

Suljević je na svom profilu istakao kako osjeća stid i sram zbog tog postupka, u slučaju da je ta priča istinita. Istakao je da je Vlada KS uradila mnogo dobrih stvari, ali je jednim potezom sve to ukaljala.

- Ako je istina da se dio Vlade Kantona Sarajevo mimo reda vakcinisao, dok su hiljade građana to morali raditi dok su u inostranstvu, osjećam stid i nevjericu.

Vlada koja je uradila i radi puno u interesu građana Kantona Sarajevo je jednim potezom mnogo toga ukaljala. Najviše se izgubilo na onome što se najteže stječe, povjerenju.

Najmanje što se može je izviniti se građanima. Očekujem hitno i nedvosmisleno obrazloženje, istakao je Suljević.

image

Nedugo nakon pisanja, Suljević je svoj status obrisao sa Facebooka.

Podsjećamo, premijer Kantona Sarajevo, Edin Forto, danas je na konferenciji za novinare potvrdio da se šest ministara iz aktuelnog saziva Vlade KS vakcinisalo Pfizerovim vakcinama i to u zgradi Vlade KS, početkom jula.

Kako je danas rekao Forto, najveća njihova greška je bila što nisu otišli u Zetru i javno objavili da su se vakcinisali.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.