26.8.2021. 21:30
0
U centru Banja Luke biće postavljeno 3D drvo visoko 7 metara sa spiskom Dodikovih firmi koje se finansiraju iz budžeta
Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković je najavio da će u narednih 20 dana u parku „Petar Kočić“ biti postavljeno 3D drvo sa spiskom firmi koje su, kako je naveo, bliske porodici Milorada Dodika, lidera SNSD.

Naveo je da će 3D drvo biti visoko sedam metara.

- U sredini će biti Dodik, desno Mile Radišić, a lijevo Branislav Zeljković. Na njih će se nastaviti grane svih njihovih firmi, svih miliona, kamiona i aviona. Svi će biti tamo i stajaće u parku ‘Petar Kočić’ narednih 365 dana i niko ga neće smjeti skloniti, najavio je Stanivuković.

Gradonačelnik Banjaluke je više puta u medijima najavljivao da će objaviti spisak firmi koje, prema njegovim navodima, imaju veze s porodicom Milorada Dodika, te da su zbog te veze dobijali poslove koji se finansiraju iz budžeta Grada Banja Luka i sa entitetskog nivoa.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.