11.9.2021. 18:28
0
Džaferović poslao poruku solidarnosti predsjedniku SAD-a Joeu Bidenu
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović poslao je poruku solidarnosti predsjedniku SAD-a Joeu Bidenu i američkom narodu, povodom 20. godišnjice od terorističkih napada na SAD.

- U svoje lično ime i u ime građana Bosne i Hercegovine, upućujem poruku iskrene solidarnosti prema prijateljskom američkom narodu koji obilježava 20. godišnjicu od terorističkih napada u kojima je živote izgubilo 2.977 nedužnih ljudi. Sjećanje na žrtve obavezuje nas da svi, kao globalna zajednica, nastavimo voditi odlučnu borbu protiv terorizma kao oličenja istinskog zla, i da ne dopustimo da nasilje nadvlada mir i zajedničke vrijednosti - poručio je Džaferović povodom 20. godišnjice od terorističkih napada na SAD, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

(FENA)

SADBiH
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.