16.9.2021. 14:38
0
"Nismo mogli ući u Salkinu glavu, lični interes je prevladao"
Ćamil Duraković, smijenjeni predsjenidk SKupštine Općine Srebrenica komentirao je za portal "Avaza" izbor Salke Tursunovića za njegovog nasljednika.

- Jednostavno nismo mogli ući u Salkinu glavu. Jutros je nama na klubu rekao da je uz naš stav. On je ostao i dalje su proveli tu proceduru. Čovjek je očito svoj lični interes stavio ispred interesa Bošnjaka. Pristao je na to i ništa. Idemo dalje. On je član Stranke za Bosnu i Hercegovinu - kazao je Duraković za "Avaz". 

Nije, kaže, jasno kako su srpski predstavnici odlučili da sarađuju samo sa jednim Bošnjakom a ne sa klubom, prenosi Avaz.

- On je jedini ostao na Skupštini. Mi smo svi napustili i to je bila poruka Bošnjaka, on je ostao i tako su proveli proceduru. Imat ćemo sjednicu kluba, vidjet ćemo. Čovjeku je bitnije da on bude tu, nego kako Bošnjaci žive. Ovo je bruka svih nas, šta čovjeku možeš, ne možeš mu ništa - kazao je Duraković. 

(H. Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.