17.9.2021. 16:40
0
Otvoren dijalog o uređenju Hrasničkog stana i Zaselja
Načelnik Nermin Muzur održao je sastanak sa predstavnicima KJP „Sarajevo-šume“ Sarajevo na temu uređenja lokaliteta Hrasničkog stana i Zaselja kojim gazduje ovo preduzeće.

Otvoren je dijalog kako bi u narednom periodu ovaj lokalitet bio novo potencijalno izletište za građane i građanke, što bi podrazumijevalo uređenje pješačkih i planinarskih staza od Hrasnice ali i uređenje prostora na Hrasničkom stanu.

„U interesu nam je da koristimo i unaprijedimo sve dostupne lokalitete i izletišta koja imamo na našoj općini. Hrasnički stan je oduvijek bilo mjesto koje su posjećivali naši građani te nam je cilj da uredimo staze, kako bi omogućili građanima što lakši pristup i povećali posjećenost ovog lokaliteta“, kazao je načelnik Muzur.

Dogovoren je naredni radni sastanak na kojem bi se razgovaralo o idejnim rješenjima i realizaciji ovog projekta.


(Patria)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.