20.9.2021. 18:01
0
Vojin Mijatović kaže da se država ne brani samo u Sarajevu jer i Banjaluka je BiH
Potpredsjednik SDP - a Vojin Mijatović opet je pogodio unsuštinu sa tvrdnjom da od BiH zemlju slučaj ne pravi samo Milorad Dodik i da se politika u Sarajevu ne može voditi samo u čaršiji. Objavubprenosimo u cjelosti.

Koliko god to bilo teško za priznati Dodik je uz pomoć SDS-i PDP-a, a uz podršku HDZ-a od BiH napravio zemlju slučaj. Godinama pozivam i prozivam da se BiH ne brani u Sarajevu te da je i Banja Luka u BiH.

Iako se svi načelno slažu ipak su pola države ostavili Dodiku, a prihvatili da je sasvim dosta Bosne od Marijin dvora do Čaršije. Upravo ta politika sada dolazi na naplatu. Period koji slijedi ispred nas će biti veoma neizvjestan, za sada nema adekvatnog odgovora državne politike jer za takvu politiku trebaju državnici, a ne političari i politikanti!



(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.