21.9.2021. 9:53
3
Stanivuković upalio 'makinu', a Gorica Dodik ga ismijavala: Morala sam, an an, brm brm, Bože, ko nama vodi grad
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković objavio je jučer snimak kako vozi električni romobil, te je na šaljiv i pomalo djetinjast način opisivao postupak "pokretanja makine".

Na snimku se vidi kako Stanivuković prilazi trotinetu, zaključanom na ogradi bašte jednog ugostiteljskog objekta, te ga uz zvuk "pi pi" otvara, kako kaže iz prve, te dodaje kako treba da ga upali kako bi išao do rezidencije.

Na snimku još objašnjava kako "pali makinu", te uzvikuje "an an an"...

Sve to je prokomentarisala Gorica Dodik, kćerka lidera SNSD-a i člana Predsjendištva BiH Milorada Dodika, oponašajući Stanivukovića.

-Morala sam, an an, brm brm, Bože, ko nama vodi grad, napisala je Gorica uz video gradonačelnika Banjaluke.




(Admir Oručević)

 

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.