22.9.2021. 16:25
0
Ovo je mladić iz Sarajeva koji je navodno prodavao eksplozivnu napravu: U tegli bio eksploziv sa bijelim i zelenim žicama
Na Grabvici je u Sarajevu danas uhapšen Sanel Suljagić, a policija je u istom naselju pronašla i ručno napravljenu eksplozivna naprava u blizini mjesta stanovanja osumnjičenog, prenosi danas Dnevni Avaz.

Nezvanično Avaz saznaje da je Suljagić u policiji kazao da je eksplozivnu napravu prije mjesec dobio od svog poznanika te potvrdio da je imao namjeru da je proda.

Riječ je o tegli u kojoj je bio eksploziv sa bijelim i zelenim žicama. Teglu je svo vrijeme krio ispod stepeništa jednog stambenog objekta na Grbavici.

Sarajevski advokat Omar Mehmedbašić je potrvdio da je Suljagić dao izjavu te da je na zadržavanju od 24 sata.

- Nadamo se da će se nakon toga braniti sa slobode- kazao je Mehmedbašić.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.