23.9.2021. 19:22
0
Oglasili se iz grupe Pravda za Dženana povodom smjene Gordane Tadić: Nismo iznenađeni, očekivali smo nešto ovakvo
Nakon što je Drugostepena disciplinska komisija za tužioce VSTV-a odlučila da, sada već bivša, glavna tužiteljica Tužilaštva BiH Gordana Tadić bude smijenjena sa ove funkcije, oglasili su se iz Pravde za Dženana Memića.

Ističu kako nisu iznenađeni ovom odlukom, te da su nešto takvo i očekivali.

- Nismo iznenađeni, očekivali smo ovakvu odluku. Naravno, njen pravni zastupnik je već najavio žalbu, ali šta god u ovom postupku bude konačna odluka, ko god sjedio na mjestu glavnog tužitelja ili tužiteljice BiH - morat će da radi, naveli su iz grupe Pravda za Dženana Memića.

Poručili su da oni, bez obzira na sve, neće odustati.

- Pogotovo nećemo dopustiti pritiske na postupajuće tužioce u našem slučaju, navodi se.
Za kraj, iz ove grupe su poručili da će se boriti do kraja i da će biti prave za Dženana, ali i u ovoj državi.

- Oni imaju našu punu podršku i borit ćemo se da ovaj slučaj dovedu do kraja, da istina konačno bude obznanjena i javnosti i dođe pravda za našeg Dženana.

Bit će pravde za Dženana, bit će pravde u ovoj državi, zaključili su.


(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.