25.9.2021. 8:50
0
"Ako je Komšić otišao bez konsenzusa Predsjedništva BiH u New York, ko je dao saglasnost Dodiku da bude homofob i rasista u Budimpešti"
Srđan Puhalo prokomentarisao je Dodikove rasističko-fašističke izjave na Demografskom samitu u Banjaluci.

Dodik je govorio na Demografskom samitu, a na momente je njegov govor ličio nastupu stand-up komičara.

- Ne nije ok. Oni meni hoće da nametne svoje vrijednosti, a ja bježim od toga. Nemoj da me diraš bolan. Skloni se od mene, radi šta hoćeš, ali nemoj mene da diraš. I sad sam ja nekorektan, a oni korektni. Postoji roditelj broj 1 i roditelj broj 2. Još nisam da su roditelj broj 1 i broj 2 rodili dijete", naveo je Dodik i izazvao smijeh kod prisutnih.

Na samitu je izjavio i da sebična Evropa prazni Balkan, a da će se on napuniti migrantima različitih kultura.

"Braćo Srbi, ako je Komšić otišao bez konsenzusa Predsjedništva BiH u New York, ko je dao saglasnost Dodiku da bude homofob i rasista u Budimpešti?!!", napisao je Puhalo. 

(H. Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.