26.9.2021. 13:25
0
"Draško, kako je biti konj?!": Stanivuković dobio salvu kritika zbog videa sa saradnicom
Video koji je objavljen, očito je napravljen u prostorijama Gradske uprave Banja Luka, izazvao burne reakcije.

Kada pogledate video klip koji objavljujem biće vam jasno zašto sam ostao bez komentara i zbog čega sam post naslovio sa “Banjalučki Psiho: I Gradonačelnika jašu, zar ne! – napisao je na svom blogu Slobodan Vasković.

On je na taj način prokomentirao video na kojem se vidi kako gradonačelnik najvećeg grada u entitetu RS svoju saradnicu uči kako se jaše konj.

Gradonačelnika Draška Stanivukovića jaše Olga Babić, zaposlena u Gradskoj upravi, gdje je, osim jahačice i njegova desna ruka! – napisao je Vasković.

Video je postao viralan.

A gradonačelnik Stanivuković, koji ima ambicije ući u Predsjedništvo Bosne i Hercegovine, dobio je salvu kritika… Najčešći komentari koji se mogu vidjeti su oni poput: “Stanivuković u ulozi konja!”, “Draško, kako je biti konj?”…

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.