26.9.2021. 15:09
0
"Stanivukovićeva 'škola jahanja' je samo dokaz da se ništa ne radi, osim slikanja, snimanja i dječijih igara"
Šef Kluba odbornika Ujedinjene Srpske u Skupštini grada Banjaluka Neven Stanić izjavio je da je video-snimak "škole jahanja", koji kruži internetom, dokaz da se u banjalučkoj Gradskoj upravi i novoj gradskoj administraciji ništa ne radi osim slikanja i snimanja.

"Za šta služe prostorije Gradske uprave sad se ispostavilo u tom videu. Čista zloupotreba i dokaz da se ništa ne radi u Gradskoj upravi i novoj gradskoj administraciji, nego da je to čisto slikanje, snimanje i zezancija, dječija igra da tako kažem", rekao je Stanić za Srnu. 

On smatra da se građani Banjaluke koji su podržali Draška Stanivukovića za gradonačelnika uveliko kaju što su to učinili, jer su vidjeli koga su izabrali.

Podsjećamo, u javnosti se, kako smo već objavili, pojavio video-snimak na kojem se vidi kako Olga Babić, zaposlena u Gradskoj upravi Banjaluka, jaše gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, koji joj objašnjava kako da nauči da "jaše konja".

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.