1.10.2021. 11:44
0
Kako je Gorica Dodik odgovorila Drašku nakon što je rekao da mu je prijetio Igor Dodik: Objavila screenshot navodne Draškove rođendanske čestitke
Twitter
Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković objavio je na Twitteru novu prijeteću poruku koju je dobio sinoć, ovaj put navodno od Igora Dodika, sina Milorada Dodika.

Stanivuković nije ulazio u detalje o kojem Igoru se radi.

Na ovo je jutros reagovao i Igor Dodik, sin lidera SNSD-a, koji je odbacio bilo kakve poveznice s njim.

"Ovo naravno nisam ja napisao i to je barem lako provjeriti. Osuđujem bilo kakve prijetnje bilo kome, ali se ne mogu oteti utisku da moram biti uvucen u njihove igre u kojem je jedini cilj podizanje tenzija i sluđivanje naroda", napisao je Dodik.

Ubrzo nakon toga, na Twitteru se oglasila Igorova sestra, Gorica, koja je u ironičnom tonu objavila screeshot navodne Draškove poruke koju je dobila za rođendan, a u kojoj joj Stanivuković čestita rođendan.

(H. Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.