2.10.2021. 9:17
0
"Dodik je mnogo nervozan ovih dana, bit će da je PMS"
Srđan Puhalo, psiholog i analitičar iz Banje Luke, aktivan je na društvenim mrežama gdje komentira aktuelnu političku situaciju u našoj zemlji, posebno u manjem bh. entitetu Republika Srpska.

Tako je od juler objavio niz tvitova koji se tiču Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH, i afera koje potresaju RS, među kojima i "Kiseonik".

- Dodik vjeruje da će RS biti nezavisna država 2030. godine, vjerovanje ludom radovanje - napisao je Puhalo jučer na Twitteru.

Nakon toga je uslijedila objava:

- Dodik je mnogo nervozan ovih dana, bit će da je PMS (pred međunarodne sankcije)!

Aferu "Kiseonik" prokomenirao je u svom stilu.

- Šta smo sve jeli i pili svih ovih godina, kiseonik k'o kiseonik - napisao je Puhalo.

I od jutros je na Twitteru objavio nekoliko postova.

- BiH može da živi od iracionalnog turizma, dolazili bi ljudi iz cijelog svijeta da vide glupane i uče iz naših grešaka - napisao je Puhalo.

(H. Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.