2.10.2021. 16:44
0
Poskupljenje struje za 100%? Novalić obećava da ga neće biti: Sve dok sam ja premijer neće doći do još jednog divljanja cijena
Nakon što su iz Udruženja poslodavaca FBiH upozorili da se razmatra povećanje cijene industrijske struje za čak 100 posto, reagirao je premijer FBiH Fadil Novalić.

Obećava građanima da neće biti poskupljenja.

“Poštovani građani, želim Vas obavjestiti da, sve do kada sam ja premijer Federacije BiH, neće doći do povećanja cijene električne energije. Neće doći do još većeg divljanja cijena i sigurno hiljade naših građana neće biti otpušteno”, naveo je Novalić na Facebooku.
 
Ponovio je optužio medije da dižu paniku.

“Postoje određeni mediji kojima je u cilju da izazovu paniku. Oni misle da je panika sredstvo kontrole, a haos smatraju poželjnim.

Gradimo istinom zdrav odnos, radimo predano na boljitku i istrajmo zajedno na poboljšanju života u Bosni Hercegovini”, navodi premijer FBiH.

(Ajdin Balićevac)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.